• تاریخ انتشار : 1402/07/02 - 13:05

دوشنبه های بهره وری در شهدای گمنام

به گزارش روابط عمومی کارگروه مدیریت بهره وری و به نقل از روابط عمومی کمیته بهره وری بیمارستان شهدای گمنام دومین جلسه از سلسله جشنواره داخلی دوشنبه بهره ور برگزار شد.

این جشنواره داخلی در صبح روز دوشنبه 27 شهریور ماه سال با حضور  دکتر سید مجتبی میر هاشمی رئیس بیمارستان، بهرام جدیدی مدیر بیمارستان دکتر مریم دستباز دبیر کمیته دارو و لوازم پزشکی کارگروه مدیریت بهره وری دانشگاه و برخی از مدیران و مسولین بخش ها و واحد های بیمارستان برگزارشد.

دکتر سید مجتبی میر هاشمی رئیس بیمارستان شهدای گمنام در این جلسه ضمن تقدیر از سرپرستاران بیمارستان برای همکاری در کنترل تراز هتلینگ بیمارستان گفت: همکاری و همراهی سرپرستاران موجب کسب موفقیت هایی در این زمینه شده است و این امر جایگاه اول را بین بیمارستانهای همتراز خود در سطح دانشگاه رقم زد. دکتر سید مجتبی میر هاشمی در ادامه تصریح کرد: هرگاه موفقیتی حاصل شده نتیجه ی تلاش و کار تیمی بوده است.

لازم به ذکر است برنامه این هفته دوشنبه بهره وری با محوریت داروخانه بیمارستان و میزبانی دکتر باغبان برگزار شد و به ایده های این بخش در کاهش هزینه ها، افزایش و مدیریت هزینه های هتلینگ و گلوبال و راههای کنترل مصرف آنتی بیوتیک ها پرداخته شد.

• گروه خبری : شهدای گمنام
  • کد خبر : 132013