×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/09/05 - 10:05
  • بازدید : 114
  • تعداد بازدید : 110
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

کمیته بهره وری معاونت بهداشت تشکیل جلسه داد

به گزارش روابط عمومی کارگروه مدیریت بهره وری و به نقل از معاونت بهداشتی هفتمین کمیته بهره وری معاونت بهداشت در سال 1402 با حضور مدیران و روسای گروههای فنی ستاد معاونت بهداشت در روز 20 آبان ماه سال جاری در سالن جلسات اصلی معاونت بهداشت برگزار گردید.

در این جلسه که پیرو مصوبات جلسه شورای مدیران معاونت بهداشت برگزار گردید، دکتر محمدی نیا معاون فنی معاون بهداشت رصد شاخص های کلیدی را موجب ارتقا و اثر بخشی و دستیابی به اهداف سازمان برشمرده و بهبود عملکرد، شناخت نیاز های سازمان و بهبود سیستم را از پیامد های آن دانست. وی ضمن تشکر از تلاش همه همکارانی که در برگزاری دوره های آموزشی مدیریت بهره وری ذینقش بوده اند، به اهمیت انجام نیاز سنجی آموزشی در توانمندسازی پرسنل پرداخته و گفت: بمنظور ارتقاء عملکرد پرسنل لازم است برنامه ریزی لازم در جهت توانمند سازی و ارتقاء آگاهی آنها صورت گیرد که این مهم در حوزه بهره وری با برگزاری دوره های آموزشی با هدف ارتقاء شاخص های کلیدی با همت روسا و کارشناسان گروههای فنی ستاد معاونت بهداشت حاصل گردید. معاون فنی معاون بهداشت حساس سازی کلیه پرسنل در خصوص جمع آوری و جمع بندی داده ها را در راستای دستیابی به اطلاعات ضروری در جهت ارتقا کمی و کیفی اهداف ضروری دانسته و تاکید نمود: همه کارشناسان و مسئولین مربوطه بر ثبت صحیح داده ها در سامانه ها و پورتال های مجاز و ابلاغی حوزه بهداشت و نحوه احصاء شاخص ها نظارت نموده و ضمن پایش و رصد مستمر شاخص ها و در جهت دستیابی به اهداف مورد انتظار تلاش نمایند.

در ادامه تمجیدی ضمن تشریح ویژگی‌ها و کارکردهای سامانه HIM ،  اثرات مثبت این سامانه بر سیستم سلامت را یادآوری نمود. ایشان از سامانه HIM بعنوان یکی از دستاوردهای چندین سال تجربه و تلاش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در هوشمندسازی و تعالی بخشیدن به خدمات سلامت با رویکرد نوین و فناورانه یاد کرده و این سامانه را یک سیستم جامع و یکپارچه تصمیم‌یار مدیریتی و هوش تجاری سلامت برشمرد.

رئیس گروه برنامه ریزی، آمار، پایش و ارزیابی عملکرد معاونت بهداشت، به سامانه هوشمند سلامت ( HIM) و داشبوردها و شاخص های مندرج در این سامانه و اقدامات انجام شده در این خصوص اشاره نموده و اقدامات و فعالیتهای صورت گرفته در جهت اجرایی نمودن اهداف مد نظر در خصوص استقرار سامانه مذکور در دانشگاه را تشریح نمود.

سپس فرجی، کارشناس پایش و بهره وری به تشریح داشبوردها و شاخص های مندرج در سامانه مذکور در سال 1402 پرداخته و گفت: لازم است جهت دستیابی به حد انتظارات شاخص های سامانه هوشمند سلامت، کلیه ذینقشان شاغل در حوزه معاونت بهداشت همکاری و هم فکری نموده و از امکانات موجود حداکثر استفاده را نمایند.

وی در ادامه به تشریح محورها و اولویتهای شبکه بهداشت و درمان بهره ور در سال ١٤٠٢ ابلاغی از سوی ریاست دانشگاه پرداخت و گفت: در راستای تداوم استقرار نظام جامع بهره وری دانشگاه و با عنایت به برنامه انجام پایشهای ادواری توسط کارگروه مدیریت بهره وری دانشگاه در خصوص رصد فعالیتها در راستای اجرای محورهای ابلاغی و همچنین «پنجمین جشنواره دانشگاه بهره ور» ضروری است تمامی ذینقشان در حوزه بهداشت در جهت نهادینه شدن فرهنگ ارتقای بهره وری در سطح شبکه ها و مراکز بهداشت تلاش نموده و اجرای اقدامات مورد پیگیری مستمر قرار گیرد.

ایجاد نظام دیده بانی شاخص های سلامت ، تایید صحت اطلاعات جمع آوری شده بمنظور احصاء شاخص ها از محیطی ترین سطوح شبکه و همکاری و هماهنگی با واحدهای متناظر ستاد شبکه ها مراکر بهداشت در جهت تدوین برنامه عملیاتی در راستای استقرار اولویت های ابلاغی از موارد مهمی بود که وی به آنها اشاره نمود.

در ادامه محمدی کارشناس برنامه ریزی، پایش و ارزیابی عملکرد ستاد معاونت بهداشت ضمن ارائه گزارش کاملی از اقدامات صورت گرفته در خصوص  نحوه انتخاب و معرفی تجارب بهره‌ور برگزیده در جشنواره بهره وری سال 1401، به فرصت های ایجاد شده در راستای راه اندازی و معرفی این مهم اشاره کرده و در خصوص تجارب بهره ور قابل تعمیم توضیحات مبسوطی ارائه کرد.

لازم به ذکر است همکاری گروههای فنی ستاد معاونت بهداشت با واحدهای متناظر در شبکه ها و مراکز بهداشت برای تدوین برنامه عملیاتی مدیریت بهره وری، راستی آزمایی شاخص های ابلاغی مدیریت بهره وری و تلاش همگانی در جهت دستیابی به حد انتظارات از دیگر مصوبات کمیته مذکور بود.

 

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 135425
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست