کمیته بهره وری معاونت بهداشتی تشکیل شد
به گزارش روابط عمومی کارگروه بهره وری و به نقل از روابط عمومی کمیته بهره وری بهداشتی؛ نهمین کمیته بهره وری معاونت بهداشت در سال 1402 تشکیل شد.
این نشست با حضور مدیران و روسای گروههای فنی ستاد معاونت بهداشت در روز دوشنبه 29 آذرماه سال جاری برگزار شد.
در این جلسه که پیرو مصوبات هشتمین کمیته بهره وری ستاد مراکز و شبکه های بهداشت برگزار ، دکتر محمدی نیا ضمن تشکر از تلاش همه همکاران در رصد و پایش شاخص های سامانه مدیریت هوشمند سلامت( HIM) دستیابی به اهداف و حد انتظارات را موجب ارتقا و اثر بخشی و دستیابی به اهداف سازمان برشمرده و بهبود عملکرد، شناخت نیاز های سازمان و بهبود سیستم را از پیامد های آن دانست. وی وجود مجموعه شاخص های مذکور را در اتاق مدیران و معاونین بهداشت شبکه ها و مراکز بهداشت لازم و ضروری دانسته و تاکید کرد:تمام مدیران باید ضمن آگاهی از وضعیت شاخص ها در حوزه های تحت پوشش، بر آنا ها نظارت کنند و شاخص ها هر 6 ماه به روز رسانی شود و همچنین بایدتمام برنامه های مداخله ای در جهت دستیابی به حد انتظارات مورد نظر طراحی، رصد و پایش مستمر گردد. وی تاکید کرد: حوزه معاونت بهداشتی نیز در پایش های مدیریتی به وجود شاخص ها در اتاق مدیران و معاونین بهداشت و همچنین به روز رسانی شاخص ها دقت نموده و روند دستیابی به انتظارات را همواره رصد می کند.
در ادامه تمجیدی ضمن تشریح پیشینه اجرای برنامه مدیریت بهره وری و تدوین شاخص ها و انتظارات اعلامی در خصوص هر شاخص از سوی گروههای فنی، دستور جلسه و مصوبات جلسه پیش را قرائت نموده و در خصوص راهنمای تکمیل پانل مدیریت اطلاعات سلامت معاونین بهداشت شبکهها و مراکز بهداشت با توجه به سامانه HIM توضیحات مبسوطی ارائه کرد.
سپس فرجی، به بررسی عملکرد شبکه های بهره ور در راستای شاخص های بهره وری پرداخت. وی نمودار عملکرد شبکه ها و مراکز در سال 1401 و حدانتظارات در نظر گرفته شده برای هر شاخص در سال 1402 را ارائه کرد و افزود: پانل مدیریت اطلاعات سلامت معاونین بهداشت با هدف فراهم نمودن امکان تحلیل سریع اطلاعات طراحی شده است، بدین ترتیب که اطلاعات سطوح مختلف سازمانی و همچنین استانداردهای مورد نظر در صورت وجود در کنار یکدیگر قرار می گیرد و هر سطح، می تواند وضعیت خود را با وضعیت سال قبل مقایسه نموده و همچنین با استاندارد مورد نظر و یا وضعیت سطوح بالاتر و علاوه بر آن میتواند آخرین وضعیت سطح بعدی خود را مشاهده نماید و تحلیلی در خصوص روند شاخصها و مقایسه آن با سایر سطوح انجام دهد. فرجی در ادامه گفت: با توجه به احصاء شاخص ها در 6 ماهه اول سال و نیاز به بررسی وضعیت عملکرد مراکز خدمات جامع سلامت و لزوم برنامه ریزی در جهت دستیابی به حد انتظارات در برخی از شاخص ها نیاز است در خصوص رنگ بندی مندرج در شیوه نامه تصمیم دیگری گرفته شود چرا که در برخی شاخص ها حدانتظار در نظر گرفته شده کمتر از عملکرد سال قبل بوده و نیاز است در آیتم های مد نظر تجدید نظر گردد.
وی در ادامه به تشریح برنامه بهره وری تدوین شده توسط شبکه ها ومراکز بهداشت که توسط کارگروه مدیریت بهره وری دانشگاه ابلاغ گردید پرداخته و اظهار داشت: در راستای تداوم استقرار نظام جامع بهره وری دانشگاه و با عنایت به برنامه انجام پایشهای ادواری توسط کارگروه مدیریت بهره وری دانشگاه در خصوص رصد فعالیتها در راستای اجرای محورهای ابلاغی و دستیابی به حد انتظارات اعلامی ضروری است دستیابی به حد انتظارات در سطح شبکه ها و مراکز بهداشت در پایش های صورت گرفته از سوی ستاد معاونت بهداشت مد نظر قرار گیرد.
لازم به ذکر است نشست مذکور در محل معاونت امور بهداشتی تشکیل شد.
نظر